Diensten

Spuitwerken allerhande

Naast het spuiten van auto’s voeren we ook spuitwerken uit op allerhande zaken zoals, verwarmingsradiatoren, meubels, poorten, kasten, binnendeuren,….

Sodablast

Sodablasten behelst het stralen met sodiumcarbonaat. Bij het in contact komen met het oppervlak ontploffen de deeltjes waardoor een niet-schurende werking ontstaat. Het is het perfecte middel voor het strippen van het koetswerk. Geen schuren, geen krassen, geen roest. Maar vooral geen vervorming van het metaal. Tevens wordt dit systeem gebruikt voor het verwijderen van roest aan de onderzijde of dorpels van uw wagen / lichte vracht.

Takeldienst

Wij hebben een eigen takeldienst die 24/24 voor u klaarstaat. Indien nodig wordt de vervangwagen reeds afgezet bij het ophalen van het geaccidenteerde voertuig.

Haal- en brengservice

Wij zorgen ervoor dat uw wagen hersteld wordt zonder dat u daarvoor tot bij ons moet komen. Met onze haal- en brengservice (pick-up and delivery) komen wij uw wagen bij u ophalen en leveren tegelijkertijd een vervangwagen. Na herstel brengen wij uw herstelde wagen terug en nemen onze vervangwagen terug mee.

Vervangwagens

Tijdens de duur van de herstelling staat er, indien gewenst, een vervangwagen voor u klaar. Zowel personenwagens als lichte vracht, automaat én handgeschakeld! (categorieën: A/B/C/D/E/F)
Daarnaast hebben wij ook een elektrische fiets voor u klaarstaan.

Administratieve ondersteuning en opvolging

Bij autoschade komt er veel administratie kijken, deze zorgen nemen wij graag van u over. Van uw eerste telefoontje tot uw perfect herstelde wagen. Een vlotte, transparante en efficiënte service, daar staan wij voor. Indien nodig maken wij een gedetailleerd schadebestek voor uw verzekering / leasemaatschappij en doen wij alle verdere afhandeling met de eventueel tussenkomende deskundige.

Originele en alternatieve wisselstukken

Standaard wordt gebruik gemaakt van originele wisselstukken, Op specifieke vraag van de klant, kan in onderling overleg gebruik gemaakt worden van alternatieve en/of tweedehandsonderdelen.

Ongewone openingsuren

Opening en ontvangst mogelijk buiten de kantooruren (7u30 – 18u30).