Smart repair

SMART repair staat voor Small to Medium Area Repair Technics. Het is een verzameling van technieken om kleine schades zoals kleine deuken, krassen, steenslag, doffe plekken of hagelschade aan uw wagen te herstellen op een budget- en milieuvriendelijke manier. Deze herstellingen worden steeds hersteld via het principe van One Day Repair. 's Morgens binnen en 's avonds terug naar huis.

Spotrepair

Bij spotrepair wordt een kleine bluts of een kleine schram plaatselijk hersteld, waarna er een nieuwe laag lak wordt aangebracht.. Er hoeft in prinicpe geen demontage plaats te vinden. U kan hierbij denken aan een geschaafde bumper, spatbordrand of een kras. Globaal geven wij altijd aan dat de schade niet groter kan zijn dan ongeveer een A4 formaat.

PDR (Paintless Dent Repair = Uitdeuken zonder spuiten)

Paintless Dent Repair is een techniek om kleine deuken weg te werken, zoals parkeerdeukjes, hagelschade, deukjes in deuren, … zonder lakschade! Uw originele lak blijft behouden. Deze techniek kan toegepast worden voor alle deuken waarbij het lakwerk niet beschadigd is en waarbij de grootte van de deuk max. een diameter van 2 cm heeft.

Hagel- en stormschade komt steeds vaker voor in België, ook deze schade herstellen wij in eigen beheer.

Herstellen koplampen

Wanneer uw koplampen dof of verkleurd zijn kunnen wij deze weer als nieuw krijgen, door ze in verschillende stappen te schuren en polijsten. Hierna brengen we een beschermlaag aan waardoor de lampen bestand zijn tegen chemische en UV-invloeden, dit voor een fractie van de kostprijs van een vervanging.

Polieren

We polijsten uw voertuig zodat doffe en verweerde delen terug glanzen en oppervlakkige krasjes zijn verdwenen.

Velgen herstellen

Velgen hebben het hard te verduren en lopen onvermijdelijk schade op. Vervormde velgen, velgen met diepe krassen,… hoeven niet meteen vervangen te worden, deze kunnen worden hersteld. Eventueel zelfs plaatselijk via een spotrepair. Afhankelijk van de grootte van de schade wordt de correcte herstelmethode vastgesteld. Dit kan gaan van het zandstralen, opschuren tot het schilderen, vernissen en oppolieren van de velg.

Het kunststof reparatie systeem is geschikt om scheurtjes, beschadigingen en barsten te herstellen van diverse kunststofonderdelen zoals onder andere bumpers, spoilers,…. Het herstelde onderdeel is even stevig als voordien en de techniek is toepasbaar op alle kunststofonderdelen.

Autoruiten herstellen / vervangen

Wanneer een sterretje in uw autoruit niet groter is dan 50 cent kan deze perfect hersteld worden. Voor het herstellen van een sterretje maken wij gebruik van de harsinjectiemethode waardoor de voorruit na herstelling haar oorspronkelijke stevigheid behoudt.
Wanneer het sterretje echter te groot is kunnen wij de autoruit perfect vervangen, ongeacht het automerk, model of leeftijd van de wagen.

De voordelen van Smart Repair

  • Snelle herstelling
    one day repair

  • Budgetvriendelijk

  • Originele onderdelen
    worden behouden

  • Milieuvriendelijk
    duurzame oplossing